JGK´s Rörinstallationer AB

Tjänster

Service/Installation

Vi utför omfattande VVS-installationer, exempelvis installation och eftermarknad av vatten-, värme- och avloppssystem. Vi jobbar både mot privatpersoner och företag.

Med rätt utrustning och kontinuerlig service blir det betydligt mycket enklare att hålla ditt VVS-system i gott skick.

​Låt oss hjälpa dig med VVS-installation och montering av nya rör, pannbyte, installation av golvvärme, badrumsrenovering eller byte av blandare.

Stambyte

Vatten- och avloppsledningar, eller stammar, har en livslängd på ca 40 år. Därefter kommer problemen. Rost, stopp i avlopp, försämrat vattentryck, lång väntan på varmvatten. Att inte göra något kan bli dyrt. I Sverige kostar vattenskadorna fem miljarder kronor om året.

Vi gör en total översyn av fastighetens rörsystem och presenterar lösningar med en utförlig offert. Vi beräknar och visar också hur vatten- och energiförbrukningen kan optimeras i och med renoveringen. Eftersom vi har stor erfarenhet av privatmarknaden vet vi dessutom vilka önskemål och krav som hyresgästerna ställer.

Totalentreprenad badrum

Låt våra badrumsproffs med lång erfarenhet utföra din badrumsrenovering.

Vi följer alla tillämpbara branschregler och håller oss löpande uppdaterade om alla nya regler och rekommendationer som utkommer.​

Om du lämnar ditt badrum i våra händer kan du känna dig trygg.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Svets

Vi utför Gas och tigsvetsning i svart och rostfritt, kontakta oss så berättar vi mer.